Covid-19

icono coronavirus

Per garantir la seguretat dels nostres clients i treballadors aquesta temporada vindrà marcada per una sèrie de mesures d’obligatori compliment, seguint les directrius de les autoritats sanitàries.

De forma general, les mesures Anti Covid-19 que prendrem consistiran:

  • Informació detallada al client de les normatives vigents i del pla de contingència davant la Covid-19, així com la seva obligatòria acceptació per tal de formalitzar la reserva. Ús de cartelleria informativa per tot el recinte del càmping on s’indicarà les mesures d’actuació en cada cas i l’aforament.
  • Es limitarà el contacte directe en tots els espais. Hi haurà mampares protectores tant al bar com a la recepció, i amb l’obligatorietat de mascareta en qualsevol espai tancat d’ús públic així com als espais a l’aire lliure, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres (Ordre SND /422/2020, de 19 de maig).
  • Es facilitarà gel desinfectant a l’entrada de les zones comunes.
  • S’intensificarà la neteja i desinfecció de les zones comunes, sempre amb productes certificats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat.

Pla de Contingència del Càmping Serra

Normativa Càmping Serra 2020, en català
Normativa Càmping Serra 2020, en castellà