El nostre càmping està situat dins del Parc natural de l'Alt Pirineu al costat del riu Noguera de Cardós.
Ruta dels Ponts Medievals

Ruta dels Ponts Medievals

Plàcida i planera excursió al llarg de la Noguera de Cardós, que comença una mica més amunt del poble de Lladorre i acaba al de Ribera de Cardós, passant per quatre ponts medievals i dues petites ermites. El punt d´inici és el Pont de Borito, un pont medieval de pedra que continua en el seu estat natural des de fa segles, un indret realment encisador i rodejat d´una exuberant vegetació. Apte també per BTT.
Rutes als pobles

Rutes als pobles

Des de Can Serra podem realitzar excursions pels antics camins de ferradura als diferents pobles del voltant i, en totes elles, gaudint de la tranquilitat, la pau i l´ambient rural tant encisador. Podem anar fins a Boldís Jussà o Boldís Sobirà, Lladrós, Lladorre, Lleret, Tavascàn, Arròs de Cardós, Esterri de Cardós, Ginestarre... Aptes per BTT.
Pujada a Punta Puiti

Pujada a Punta Puiti

Aquesta excursió la podem fer tota a peu o en BTT des de Can Serra (1,50h) o pujant amb vehicle fins al Boldís Sobirà i caminar uns 20 minuts. Val la pena arribar-hi per contemplar l´espectacular panoràmica: Des del pic de Punta Puiti podrem veure tots els pobles de la vall.

foto de @sobreelterreny

Pla de Bohavi

Pla de Bohavi

El Pla de Bohavi és l´excursió indispensable, sens dubte, el lloc més conegut de la Vall Cardós. Anirem amb vehicle fins a Tavascan (3km), a la sortida del poble agafarem un trencall a mà dreta i farem uns 6 quilòmetres de pista fins arribar a una presa on deixarem el vehicle, l´anomenada "Presa de Montalto". Caminarem uns 30 minuts per arribar al pla. Meravellós, indescriptible, un paratge de gran bellesa i riquesa natural on els avets, els bedolls i l´aigua, element que ens acompanya arreu, són els protagonistes destacats. Podem continuar caminant uns 20 minuts més, passant el pont, fins arribar a les cascades. Us sorprendran! Des d´aquí podem també arribar a la Pica d´Estats, sostre de Catalunya, passant pelrefugi de Broate en 2 hores i 30 minuts i a la Pica d'Estats en 6 hores i 30 minuts des d´aquest refugi.
Estany de Certascan

Estany de Certascan

L´estany de Certascan és el més conegut, ja que és el més gran i profund de tot el Pirineu. Situat a 2236 m, és despoblat de vegetació, però es troba encerclat per un marc d´incomparable bellesa, amb parets de roca granítica al nord i de pissarra a la resta. Al seu costat trobem el Pic de Certascan (2853m). L´estany disposa de refugi guardat. L´estany de Naorte no impressiona pel seu tamany, però sí per la seva bellesa. L´exuberant vegetació, les meravelloses tonalitats blau-verdoses de l´aigua, l´exepcional companyia dels pins negres i les vermelles mates de neret li aporten la mereixedora fama de ser l´estany més bonic dels Pirineus. Altres estanys menys coneguts però no menys bells son el Romedo de Baix, Romedo de Dalt, el Closell, els Estanyosos, el Becero, la Mariola, el Diable, la Flamisella, el Senó, el Guiló…
Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

El tenim a 45 minuts de Can Serra, hi podrem accedir per carretera fins arribar a Espot. Comprèn les altes valls dels rius Escrita i Peguera, amb estanys tan coneguts com els deSant Maurici, Ratera i Amitges, i amb pics llegendaris com els mítics Encantats, veritable símbol del Parc Nacional d´Aigüestortes.

Càmping · Apartaments · Turisme Rural

Carretera Tavascan, s/n
25576 Lladorre - Lleida

Tel: 973623117

Càmping:Tel. 687381749
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Casa de pagès: Tel. 647220394
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos a

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site