"...Doncs la veritat és que mai se’ns havia passat pel cap aquesta idea, de fet, podríem dir, que van ser els mateixos turistes els que ho van decidir. Com tots sabem, cap al 1980 començà una època de gran creixement turístic, l’anomenada Revolució Turística. Acabàvem de recuperar-nos de la gran Crisi del Petroli i tothom tenia moltíssimes ganes de tornar a fer vacances i de descobrir nous indrets. Va ser a partir d’aleshores quan aparegueren les primeres tendes de campanya a la nostra finca agrícola. Nosaltres, amb molt mal al cor, els havíem de fer fora, ja que com us hem explicat, en aquells prats hi pasturava el bestiar. Els campistes ens deien que aquest era el lloc idoni per a fer un càmping, que segur que ens aniria bé, que l’entorn, el clima i el nostre caràcter ens acompanyaven i que si ho fèiem no ens en penediríem. I, de fet, així va ser.

Nosaltres, els dos socis i germans, Josep i Dolors, ens vam plantejar: i si és veritat? I si als passavolants els hi agrada? Així va començar el nostre petit negoci, com una formiga i anant treballant cada dia una mica. Els primers dotze anys van ser “d’anar fent”, cada temporada, una obra nova, el poc que fèiem, ho tornàvem a invertir i així, dia que passa, any que empeny. Tot i amb això, els que més ens animava i ens donava la força i l’alegria necessària per a continuar era que el client que venia, repetia

Actualment, passats ja 30 anys, l’establiment ja està consolidat, tot i que continua sent un càmping petit i familiar. No és un establiment de luxe amb molts serveis, però el tipus de turista que ve al Càmping Serra no és això el que busca. El nostre visitant cerca un entorn únic, una naturalesa verge, un bon punt de sortida per a fer nombroses excursions, un tracte agradable, una bona neteja i sobretot sentir-se còmode i a gust, com a casa seva.

Nosaltres intentem cuidar el nostre càmping i els nostres clients tant bé com sabem i, la veritat és que ha arribat un moment en que ells, més que clients, són amics. Amb ells, hem après, hem estimat, hem plorat, hem rigut, hem gaudit, hem viscut... Ells ens han fet sentir agust amb el nostre càmping ja que aprecien els nostres petits però grans esforços. Gràcies a ells existim i gràcies a ells tirarem endavant."

Josep i Dolors

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site